Neden YouTube İzlenme Satın Almalısınız ?

Youtube izlenme satın almak artık günümüzde oldukça yaygınlaşıyor.  Bunun sebebi, YouTube kanalının büyümesine yardımcı olmasıdır. Yalnızca güvendiğiniz sitelerden izlenme satın almanız daha doğru bir karar olacaktır.

Gittikçe büyüyen bir YouTube kanalına sahip olmak istiyorsanız kanal fikriniz benzersiz olmalıdır. Mesela, insanlar YouTube’da Minecraft’ın nasıl oynandığına dair birçok video izleyebilir. İşte bu noktada videonun benzersiz ve daha farklı bir şeyler sunması gerekmektedir.

Youtube izlenme satın almanız, insanların kaliteli içeriği fark edebilmesini ve kanalınızı büyütmenize yardımcı olur

Video görüntülemelerinin artışı ile beraber videonuzun istatistikleri artacağından, videonuz YouTube’da daha popüler hale gelecektir. Sıralamada aynı içerikteki diğer videolardan daha önde olmasını sağlayacaktır. Örneğin, az önce de bahsettiğimiz gibi videonuz Minecraft ile ilgili bir arama yapıldığında benzer videolara göre daha üst sıralarda olacaktır.

Video içeriğiniz eğer güzelse gelen izleyiciler abone olacağından, abone sayınızın artması da söz konusu olacaktır. Yine aynı şekilde beğeni sayınızda artacaktır.

Adsense’den Para Kazanma

YouTube’dan para kazanmak isteyen youtuberler kanalından reklam yayınlayabilirler. Fakat bunun için bazı şartlar söz konusu. 1000 abone ve 4000 saat izlenme sınırını aşmanız gerekmektedir.

Abone ve 4000 saat izlenme paketlerini web sitemiz üzerinden satın alabilirsiniz.

Sonuç olarak, YouTube izlenmelere harcadığınız paradan çok daha fazlasını reklam gelirlerinden elde etmeniz mümkün.