Tekrar Denemeden Önce Lütfen Birkaç Dakika Bekleyin Hatasının Çözümü

Instagram'ı başlatmak istediğinizde “tekrar denemeden önce lütfen birkaç dakika bekleyin” hatası alabilirsiniz.

Neden tekrar denemeden önce lütfen birkaç dakika bekleyin, hata mesajı görüyorsunuz?

Bu hatanın neden oluştuğuna dair yaygın bir fikir, çok hızlı bir şekilde oturum açıp, oturumu kapatmanızdır. Ayrıca, oturum açmak için üçüncü taraf bir uygulama kullandığınız için de olabilir. Program şu anda botları ve mekanizasyonu yenmek için çalıştığı için Instagram'ın IP adresinizi engelleme olasılığı da vardır . Dolayısıyla, sizin açınızdan bazı aldatıcı eylemler keşfederlerse, IP adresinizi engelleyebilirler ve bu nedenle bu hatayı almış olabilirsiniz. Ek bir noktada Instagram, sizi bir botla karıştırırsa IP adresinizi engeller. Herhangi bir mekanizasyon yazılımının ve botların programa girmesini engellemek Instagram’ın bir güvenlik önlemidir.

Böyle bir durumda uygulama hesabınızı kalıcı olarak engeller. En büyük sorun, herhangi bir Captcha'nın, kullanıcıların bireysel olduklarını göstermelerini kolaylaştırmasına izin vermemeleridir .

Sebep ne olursa olsun, birisinin bu hataya ulaşması çok sinir bozucu olabilir. Bu hata görüntülenirse, çoğu kişi Instagram sunucusunun kapalı olduğu zaman bunun olmasına neden olduğuna inanır . Ancak hata, sizin açınızdan bir engel olduğu anlamına gelir.

"Tekrar denemeden önce lütfen birkaç dakika bekleyin", Instagram hatası nasıl düzeltilir ?

İlk olarak, bu sorunun neden olduğunu anlamalısınız. Bu hatayı aşağıdaki gibi düzeltmenin bazı yolları vardır:

1. İnternet Ağınızı Değiştirmeyi Deneyin

2. VPN kullanın

3. Kısa Bir Süre Bekleyin

*Dikkat: Hızlı bir şekilde oturum açıp oturumu kapatmayın ve üçüncü taraf uygulamaları uygulamaktan kaçınmaya çalışın*

Instagram'da “Tekrar Denemeden Önce Lütfen Birkaç Dakika Bekleyin” Çözümü İçin Bazı Yollar

Öncelikle uygulamayı kaldırıp tekrar telefonunuza yüklerseniz sorunu çözebileceğinizi düşünmeyin. Diğerleri önbelleği ve verileri temizlemeye çalışabilir, ancak Instagram IP numaranızı beyaz listeye almadığı için işlem yapmaz.

Bu hatayı düzeltmenin bir yolu ağınızı değiştirmektir. Örneğin, veri bağlantınızı kullanıyorsanız, Wi-Fi olarak değiştirin veya tam tersi.

Ağınızı değiştirdiğinizde, IP numaranızın da değişeceğini ve “lütfen tekrar denemeden önce birkaç dakika bekleyin” sorununu çözmenize yardımcı olacağını belirtmek önemlidir.

Ekranınızda bir hata mesajı ile karşılaşırsanız, en iyi yollardan biride VPN kullanmaktır.

Telefonunuzda bir VPN çalıştırdığınızda, IP numaranızı herhangi bir üçüncü taraf web sitesinden koruyabilirsiniz, böylece herhangi bir sınırlı uygulamayı kullanmak ve hatayla karşılaşmamak mümkündür.

 

Bir başka yararlı öğe, Instagram'ınıza tekrar tekrar giriş yapmadan önce bir süre beklemektir. Uygulama kısa sürekliğine IP adresinizi engellemiş olabilir

Uygulamanın hesabınızdaki kısıtlamayı kaldırıp kaldırmadığını birkaç saat sonra tekrar kontrol edin.

 

Instagram'da “Tekrar denemeden önce lütfen birkaç dakika bekleyin” Hatası Nasıl Durdurulur?

Buraya kadar, bu hatanın neden oluştuğunu ve Android ve iPhone cihazlarınızda bu sorunu çözmek için olası tüm adımları açıkladık.

Şimdi onu durdurmak için en iyi fikirleri düşünmek ve bir daha görmemek istiyoruz.

Hızlı Giriş ve Çıkış Yapmayın

İlk olarak, bu hatayı durdurmak için tekrar tekrar oturum açıp kapatmamalısınız. Telefonunuza ve bilgisayarınıza aynı hesabı açıp kapatmayın. En iyi yol, aynı anda bir cihazda oturum açmayı denemektir.

Üçüncü Taraf Uygulamaları Kullanmaktan Kaçının.

Hesabınıza düzenli olarak giriş yapmanızı istedikleri için çeşitli üçüncü taraf uygulamaları, araçları veya botları kullanmaktan düzenli olarak kaçının.

Ek olarak, hesabınıza giriş yapmak için kullanabileceğiniz üçüncü taraf uygulamalarının sayısında bir sınır vardır. Sınırlamaları geçerseniz Instagram IP numaranızı engeller ve bir hata ile karşılaşırsınız.

Bunu durdurmak için, şimdi herhangi bir üçüncü taraf uygulamasından çıkış yapın ve tüm üçüncü taraf uygulamalarını telefonunuzdan kaldırın.

Bu arada Instagram takipçi sayınızı arttırmak isterseniz organik yöntemle gönderilen takipçi paketlerimizden satın alabilirsiniz.

 

YENİ ÇÖZÜM YOLU

Bazı ziyaretçilerimizin yukarıda işlemleri yapmalarına rağmen halen aynı hatayı aldıklarını öğrendik. O yüzden bir başka çözüm yolunu açıklamak için bu yazıyı güncelledik.

Ne kadar çok giriş çıkış yapmayı denerseniz instagram hesabınız o kadar geç düzelecektir. O nedenle en az 12 saat bekleyip aşağıdaki 5 adımda açıkladığımız işlemleri yapınız. Eğer yine düzelmez ise bu süreyi 24 saate çıkarabilirsiniz. 

5 ADIMDA ÇÖZÜM;

1 - Hesaptan çıkış yapıp en az 12 saat bekleyin.

2- 12 saatin sonunda instagram uygulamasını silin.

3- Telefonunuzu yeniden başlatın.

4- Instagramı tekrar yükleyin

5- Tekrar giriş yapın.