TikTok ile Nasıl İletişime Geçilir? (Müşteri Hizmetleri)

Tiktok müşteri hizmetleri numarasına ve tiktok destek e-postasına ulaşmanın birkaç yolu vardır, bunlara resmi Facebook sayfası, videolara yapılan yorumlar dahildir. Fakat belirli bir içerik oluşturucuyla iletişim kurmak için TikTok destek ekibiyle e-mail yoluyla iletişim kurmayı da deneyebilirsiniz. E-mail adreslerini aşağıda bulabilirsiniz.

Bir sorunu bildirmek için: [email protected] veya [email protected]

Genel geri bildirim için: [email protected]

Reklamla ilgili sorularınız için: [email protected]

Reklam şikayetleri için: [email protected].

Basın soruları için: [email protected].

 

Giriş yapmakta veya doğru hesap ayarlarını bulmakta sorun yaşıyor olabilirsiniz. Bunun için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Mail gönderirken kullanıcı adınızı konu satırına eklediğinizden emin olun.

Ayrıca TikTok Facebook sayfasına soru ve yorumlarınızı da gönderebilirsiniz.

Twitter, TikTok ile iletişim kurmanın başka bir yoludur. TikTok web sitesinde bulabileceğiniz hizmet

Şirketin Twitter hesabı @tiktok_us ve @TikTokSupport ‘dur.

Tiktok desteğiyle nasıl iletişime geçeceğinizi daha ayrıntılı olarak öğrenmek için bu makaleyi okumaya devam edin.

 

Tiktok müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilir miyiz?

 

Uygulamayı kullanırken teknik sorunlar yaşıyorsanız TikTok'tan yardım alabilirsiniz. Soru sorarken mümkün olduğunca ayrıntılı olmaya özen gösterin. Ayrıca yeni bir sayfa oluşturabilir veya şirketin destek ekibine yazabilirsiniz. Destek ekibi e-postalara bir gün içinde yanıt verir, ancak şirket aşırı yoğunsa bu daha uzun sürebilir.

TikTok müşteri hizmetleri ekibine Twitter'da haftanın yedi günü Pasifik Standart Saati ile 08:00-17:00 saatleri arasında ulaşılabilir ve @tiktok_us'a tweet gönderebilirsiniz. TikTok'tan yardım arıyorsanız, resmi web sitesi aracılığıyla müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca videolarından birine yorum bırakabilirsiniz.

Son olarak, Facebook sayfasından veya web sitesinin destek sayfasından da mesaj gönderebilirsiniz.

 

TikTok'a nasıl e-posta gönderilir? (tik tok e-mail adresi)

 

Bir sorunu bildirmek için: [email protected] veya legal@tik tok.com. Genel geri bildirim için: [email protected]. Reklamla ilgili sorularınız için: [email protected]. Reklam şikayetleri için: [email protected]

Tüm tik tok e-posta adresleri genel hesap sorgulama, şikayet ve hesabınızda doğabilecek diğer konular için kullanışlıdır. Bunu yaptıktan sonra, sorunuz TikTok topluluğunun bir üyesine yöneltilmelidir. Aşağıdaki ipuçları, sorularınız ve endişeleriniz için TikTok ile iletişim kurmanıza yardımcı olacaktır.

Şirketin destek ekibinin adresini bulamazsanız, Twitter üzerinden onlarla iletişime geçebilirsiniz. Soru ve isteklerinizi firmaya iletmek için @tiktok_us takip edin. Bu, sorununuzu herkese açık hale getirecek, ancak her zaman değil.

 

Geri bildirim formunu kullanarak TikTok ile nasıl iletişim kurulur?

 

Uygulama içi sorun bildir özelliğini kullanabilirsiniz. Alternatif olarak, hizmetle ilgili herhangi bir sorunu bildirmek için web formunu kullanabilirsiniz. Sadece verdiğiniz tüm bilgilerin doğru olduğunu onaylamayı unutmayın. Sorununuz geri bildirim formu aracılığıyla çözülemiyorsa, şirketle Twitter veya Facebook gibi sosyal medya aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Bir sorunu bildirmek için uygulamanın "Bize sorunu anlatın" bölümünü kullanabilirsiniz. Bu sayfa, istediğiniz kadar ek göndermenize izin verir. En fazla 10 resim ve video ekleyebilirsiniz. Dilerseniz ekran görüntüleri de ekleyebilirsiniz. Raporunuzu gönderdikten sonra TikTok'tan bir e-posta alacaksınız. Bir yanıt alıp almadığınızı görmek için gelen kutunuzu kontrol etmeniz yeterlidir.

Ardından, TikTok'a bir e-posta gönderebilirsiniz. “Geri Bildirim” sekmesini seçin ve formu doldurun. Formu doldurduğunuzda en fazla 10 ek yükleyebilirsiniz. Geri bildiriminizi gönderdikten sonra, şirketten bir yanıt alacaksınız. Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, şirketle e-posta yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Geri bildirim sayfasında verilen e-posta adreslerini kullanabilirsiniz.

 

Uygulamada tik tok ile nasıl iletişim kurulur?

 

TikTok desteğine ulaşmak için e-posta adreslerini veya geri bildirim formunu kullanabilirsiniz. Şikayet veya genel sorularınız için bir e-posta göndermek için geri bildirim formunu kullanabilirsiniz. TikTok'a e-posta göndermek için mobil mesajlaşma özelliğini de kullanabilirsiniz. Konu satırına kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi eklediğinizden emin olun.

 

Yasaklanan hesap hakkında tik tok ile nasıl iletişime geçilir?

 

Burada yasaklı hesap hakkında Tiktok ile nasıl iletişime geçeceğinizi öğreneceksiniz. Bunu yapmanın birkaç yolu var.

İlk adım, eylemlerinizi ve neden yasaklandığınızı düşündüğünüzü açıklamaya hazır olmaktır. Yanlışlıkla bir şey yapmış olabilirsiniz ve bazı durumlarda rapor edildiğinizi fark etmemiş olabilirsiniz. Hesabınızın yasaklandığı konusunda bilgilendirildiyseniz de bir itiraz formu doldurabilirsiniz.

İkinci adım TikTok ile iletişime geçmektir. Bunu web sitesinde bir form doldurarak yapabilirsiniz. Hesabınız ve neden geri almaya çalıştığınız hakkında biraz bilgi vermeniz gerekecek. Ardından, hesabınızın en fazla 10 ekran görüntüsünü yüklemeniz ve neden yasaklandığınızı açıklamanız gerekir. Yasağın ve askıya alınma sebebinin bir resmini eklediğinizden emin olun.

Hesabınız hareketsizlik nedeniyle yasaklandıysa, TikTok'un destek ekibine e-posta gönderebilir ve onlardan yasağı kaldırmalarını isteyebilirsiniz. Genellikle, altı ila sekiz saat içinde bir yanıt alırsınız. Şirketin web sitesinde, yasaklanmış hesaplar hakkında TikTok ile iletişim kurma hakkında SSS'ler var. Reddit'te TikTok ile nasıl iletişim kuracağınıza dair ipuçlarını da okuyabilirsiniz.

 

Bir sorunu TikTok'a nasıl bildiririm?

 

Uygulamayı açmanız ve "Sorun bildir" düğmesini seçmeniz gerekir. Bu, sorununuzu ayrıntılı olarak açıklayabileceğiniz bir sayfa açacaktır. Bunu yaptıktan sonra, uygulama sorunu not edecek ve çözmek için adımlar atacaktır. İşlem oldukça basittir ve sadece birkaç dakika sürer.

Bir video uygunsuz içerik içeriyorsa, belirli kullanıcılardan veya belirli seslere sahip videolardan gizlemeyi seçebilirsiniz. Rahatsız edici bir video bulursanız veya yanlış bilgiler içeriyorsa bir videoyu da bildirebilirsiniz. Bir sorunu bildirmek için uygulamanın web sitesindeki "Bildir" sekmesine gidin. “Topluluk kurallarını ihlal eden bir videoyu bildirmek” gibi sorunla ilgili bir konu seçmeniz gerekecek.