Tiktok Videoları Nasıl İndirilir?

Tiktok, diğer sosyal medya ağlarına göre yeni olmasına rağmen kısa sürede oldukça popüler olmuştur. Bu sosyal ağda insanlar 3 ila 60 saniyelik kısa videolar çekip paylaşabiliyor. Tiktok izleyicileri bu videoları beğenip indirmek isteyebilir.

Bu durumda Tiktok videoları nasıl indirilir sorusu akla geliyor. Makalemizi takip ederek cevabı öğrenebilirisniz.

  • TikTok ilgi çekici bir paylaşım ağıdır
  • Tiktok, geniş bir kitleyi kendine çekmeyi başarmış en önemli sosyal ağlardan biridir.
  • Diğer sosyal medya sitelerindekii, güzel ve ilgi çekici videoların kaynağıdır.
  • Bu sosyal ağın videoları sınırlı değildir ve yemek pişirme vb. gibi çok çeşitli eğitim videoları içerir.

Dünyanın farklı yerlerinde milyonlarca insan Android ve iOS cep telefonlarına indirip bu uygulamayı yükledi. Tiktok bir bakıma Instagram'a benzer sayılabilir. Kullanıcılar bu platformda basit klipler oluşturup yayınlama olanağına sahiptir. Artık kullanıcıların en sevdikleri videoları indirmeleri mümkün. Eğitime başlamadan önce TikTok yazılımını kullanmak için filtre kırıcı kullanılması gerektiğini belirtmeliyiz.

TikTok videoları nasıl indirilir?

Tiktok videolarını indirmenin birçok sebebi olabilir. Örneğin: Sevdiğiniz bu videları tekrar görmek veya başkalarına göstermek isteyebilirsiniz.

Bu nedenle tiktok videolarının nasıl indirileceğini ve galeriye nasıl kaydedileceğini bilmek doğaldır. Platformun kendisinde, Android ve iOS kullanıcılarının tiktok videolarını indirmeleri için bir indirme düğmesi vardır.

Tiktok uygulamasını kullanarak video indirme, indirme yöntemine tik tok denir. Bu eylemde, görüntülenen videolar telefon hafızasında ve kullanıcının galerisinde saklanır. 

Geçmişte bu yazılımı kullanmamış olan kişilerin öncelikle Tiktok hesaplarına giriş yapmaları gerekmektedir. Tiktok videolarının indirme düğmesi, kullanıcılar kişisel hesaplarıyla giriş yaptıklarında etkinleştirilir. Bir sonraki adımda Tiktok videoları indirmek için videoları seçmelisiniz. Paylaş seçeneğini seçin ve sonrasında videoyu kaydet'i seçin

Bu, videoların indirilmesine ve otomatik olarak yerel depolamaya kaydedilmesine olanak tanır.

Bu videoları indirip kaydettikten sonra dilediğiniz zaman izleyebilir veya dilerseniz düzenleyebilirsiniz. Sonra bunları başkaları için kolayca yayınlayabilirsiniz. Tiktok videosunu bu yöntemle indirmek, indirilen videolarda Tiktok logosununda yer almasına sebep olur.

Tiktok videoları filigransız nasıl indirilir?

Belki de sizin için ilk soru filigran nedir? Filigran, görüntünün köşesine yerleştirilen bir simgedir. Tiktok videolarını indirdikten sonra birçok kullanıcı bu filigranların varlığından memnun değil .

Aslında bu yazılımdan video indirdikten sonra ne kadar uğraşırsak uğraşalım yine filigranlar çıkıyor.

  • Daha önce olduğu gibi yapın. Cep telefonunuz veya bilgisayarınız ile programa giriş yaparak istediğiniz videoyu seçip daha önce olduğu gibi paylaş seçeneğini seçebilirsiniz. Açılan sayfada video adresini kopyalamak için bağlantı kopyala öğesini seçin. Ancak yazılımın web sürümünü seçtiyseniz, tiktok, yol farklıdır. Bu versiyonda, söz konusu videoya başvurabilir ve adres çubuğuna tıklayabilirsiniz.
  • Video URL'sini kopyaladıktan sonra MusicallyDown.com'da oturum açın. Bu web sitesi, tiktok yazılımının videolarını filigransız indirmek için tasarlanmıştır.. Bu web sitesine girdikten sonra, kopyalanan bağlantıyı bağlantı kutusuna koymalısınız.
  • Ardından, filigranlı video içeren öğeyi onay kutusunu etkinleştirmeniz gerekir.
  • Videoyu indirmek için Download'ı seçin.
  •  Bu adımda size açılan sayfada mp4 Şimdi İndir seçeneğine tıklayın.
  • Bu sayede tik tok videolarını filigran olmadan kolayca indirebilirsiniz.